Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel.
Vanaf het moment dat ik begon met werken, werkte ik in een omgeving waar extra service betekende dat de klant terug kwam.

Deze methodiek werkt nog steeds. net het beetje extra onderscheid je van de rest.
Met die gedachte proberen we ons te onderscheiden waardoor de klanten juist wel naar Lattrop komen voor service en onderhoud.

In de loop der jaren zijn de specifieke dingen die het verschil kunnen maken, bijvoorbeeld:
De juiste sporing van je velomobiel, waardoor je precies de sporing afsteld, hiermee weinig/geen bandenslijtage en geen energie verlies.
Een goed werkende oplossing voor de achterdemper waarmee je het springen voorkomt van de velomobiel als je over een snelheidsdrempel rijdt.
Ovalen tandwielbladen, die net dat extra vermogen op je achterwiel geven, waardoor je sneller of makkelijker fietst.
Een dakdrager voor je velomobiel, waarmee je zelfstandig, je velomobiel veilig op je auto kan zetten, dmv oprijgoten die eenvoudig te monteren en te demonteren zijn.
Een windscherm maat XXL waarmee je geen klittenband op je body plakt, maar in de gleuf van het deksel, zodat je lekker uit de wind en regen zit.

Klanten komen uit binnen en buitenland voor net deze dingen, die andere dienstverlenende velomobiel bedrijven niet bieden.
Ook het halen en brengen van de velomobiel is geen probleem, we hebben zelfs een dakdrager waar 2 velomobielen op passen.

Hiermee onderscheiden we ons en hebben we een plaats verworven in de ligfietswereld.
Uiteraard denken we ook mee met de klant als hij aangeeft een probleem te hebben waarvoor nog geen oplossing is.