Verhuizen naar Twente

Ja, je leest het goed, we gaan verhuizen febr. 2012 nar Lattrop in Twente.
Na 2,5 jaar forensen tussen Jutrijp en Oldenzaal, 340 km per dag gaan we verhuizen.
Het bedrijf Parker vroeg of ik na sluiting van de vestiging in Emmeloord in 2009 of ik in Oldenzaal op het hoofdkantoor een functie wou aanvaarden.
Na rijp beraad met het thuisfront heb ik dit aanvaard, met in het achterhoofd dat dit op termijn een verhuizing zou inhouden.
En nu is het zover, het huis verkocht, een huis gekocht, en nu voorbereiden om de verhuizing zo goed mogelijk voor te bereiden.
Deze blog ook aangemaakt zodat broeders en zusters uit de Evangelische Gemeente Sneek ons kunnen blijven volgen, en dit geldt ook uiteraard voor vrienden en kennissen uit Jutrijp en omgeving.
Aan de ene kant laten we Friesland met weemoed los, aan de andere kant zien we uit met verwachting wat Twente ons gaat brengen.
De kinderen gaan niet mee, er zijn er al 4 uit huis en de jongste gaat nu op kamers.
Al met al een hele gebeurtenis.
Zoals je nu zie lukt de foto, bedankt Klaas..

5 gedachten over “Verhuizen naar Twente”

 1. Hi Peter,
  Als je een bericht tikt zie je boven het venster waarin je tikt een aantal icoontjes. Mochten dat er maar twee zijn, dan moet je even een andere browser gebruiken. Dan zie meestal een hele rij icoontjes en één ervan moet je aanklikken om foto's te kunnen uploaden.
  Bel anders morgenochtend na een uur of tien, dan lopen we het even door.
  Groeten,
  Wim

  Beantwoorden
 2. Hey peter,

  het is je gelukt. Eindelijk een foto. het is wel jammer dat je weggaat. Wat je met mijn racekap hebt gedaan is helemaal super. Hij is twee keer zo stil.

  Vriendelijke groet,

  tom

  Beantwoorden

Plaats een reactie