Geslaagd en afscheid

Ja. dan wil je wel lachen!

Ja alweer eentje die een handtekening onder haar diploma kon zetten, dit keer is het de jongste “Johanna”, ze heeft haar opleiding SPW afgerond in Sneek, en heeft ook al een baan.

Nou dan kun je met recht zeggen dat je als ouders trots bent.
En ze is niet de laatste dit jaar, want gisteren hoorde we dat er weer eentje geslaagd is, dus wordt vervolgt.:-))

Johanna werkt nu via een gastouderbureau bij een tweetal gezinnen en zorgt ervoor dat alles een beetje doordraait daar.
Ze vindt het een geweldig beroep en hoopt er nog veel jaren plezier ervan te beleven.

Nou prachtig toch.
Johanna, van harte gefeliciteerd meid.

Afscheid.
Van de week de fiets op de kant gehad om een en ander te controleren voor een brevet van 400km waar je toch goed beslagen ten tonele wil verschijnen.
Wat bleek, mijn rechtervoorband, een Go-Cycle was na 12.000 trouwe km tot op de draad versleten.
De eerste van het setje was met 8000 versleten, toen hingen de vellen eraan vanwege een acute remactie met  blokkade. Hier kon hij toen niet tegen, nu is de tweede ook versleten, hij had 5 plekken waar hij tot op het canvas versleten was, met recht kun je dan zeggen dat hij tot op de draad versleten was. :-))
En als je dan nagaat dat ik niet de langzaamste rijder ben, en ook in de winter met deze banden rij, wat is dan het geheim, nou ik let altijd goed op de sporing, vind ik erg belangrijk en mijn bandenspanning staat tussen de 5,5 en 6 bar. Lekke banden? nou niet meer als bij andere banden, de laatste lekke banden, 4 keer zijn van het achterwiel, laatste lekke voorband is meer dan 4 maanden geleden.
Saluut.

Plaats een reactie