Sponsortocht DCT 2012

15 augustus gaat de toertocht DCT van start deze gaat via de hoofdsteden van onze provincies in Nederland.  De tocht is 1425km lang en moet binnen 110 uur gereden worden.
Hoe vaak je of hoe lang je slaapt is iets wat je zelf moet regelen, wel zijn er 3 plaatsen waar je kunt slapen, maar dat hoeft niet, ook het eten regel je zelf.
Het is nog net geen survival tocht, maar zo voelt het soms wel, want bij problemen moet je jezelf redden, tenzij je vlak bij huis of bekenden bent, dan vraag je vanzelf die om hulp.

Omdat ik deel uitmaak van de Pinkstergemeente “de Banier” in Almelo heb ik besloten om deze tocht te gebruiken om me te laten sponsoren, de opbrengst komt ten goede van de zendelingen van deze gemeente.
Deze mensen hebben huis en haart verlaten in Nederland om  zending in het buitenland te bedrijven en zijn voor inkomsten vaak aangewezen op fam en vrienden.
Dit doen ze uit liefde voor Jezus Christus, die zonder terughoudendheid zijn leven gegeven heeft op het kruishout van Golgotha, omdat een ieder die in Hem gelooft, toegang heeft tot het eeuwige leven.

Dit is mijn 5de grote tocht, en niet altijd lukt het om dit tot een geslaagd einde te brengen. 2006 en 2007 gingen goed, maar 2009 en 2010 waren minder geslaagd. Conditioneel is niet het probleem, maar mentaal is vaak het struikelblok. Het meerdere dagen constant fietsen, zonder veel slaap is iets wat je moet ervaren om te zeggen wat het probleem op een gegeven moment wordt.

In ieder geval, als je dit een goed doel vindt en je wilt mij sponsoren dan kun je het volgende doen.
Stuur een email naar pgdrond@gmail.com en geef het volgende aan:
A. Je sponsort de zendelingen door een bedrag per gereden km te geven.
B. Je sponsort de zendelingen door een vast bedrag toe te zeggen, na het uitrijden van de tocht.
C. Je sponsort de zendelingen door een vast bedrag toe te zeggen, ondanks afloop.
Na afloop van de tocht krijg je bericht hoe de afloop is en waar je toezegging op gestort kan worden.

De vorderingen van de tocht zullen uiteraard via mijn blogspot te volgen zijn. Ik zal mijn fam. vragen om elke doorkomst in de hoofdsteden hierop te vermelden, zodat je kunt zien waar ik me op dat moment bevindt en hoe het gaat.

Het aantal deelnemers is bijna 40 man, waaronder 1 vrouw, deelnemers komen uit Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italie, Israel, en Amerika.
Saluut

2 gedachten over “Sponsortocht DCT 2012”

  1. Hallo Paul,
    Ik ben het met je eens dat als het onverantwoord wordt je moet stoppen en moet gaan rusten, we hebben tenslotte 110 uur de tijd. Maar ja van fietsen wordt je altijd moe, maar voordat je je zelf in slaap fietst, stoppen we.

    Beantwoorden

Plaats een reactie