It Giet Oan

Hij staat er klaar voor.

Jawel, het is zover, de spullen zijn gepakt, de fiets geladen op de aanhanger, alles staat klaar.

Morgenvroeg eerst naar Zoetermeer en dan om 10 uur gaan we voor de 1425km. DCT 2012.

Het weer is warm met kans op buien en onweersbuien, een beetje zoals Lowland in 2010.

Hoop alleen dat de storm van 2010 uitblijft. :-))

Voor de rest blijft alleen nog een nachtrust over, en de rit naar Zoetermeer. Tom mijn fietsmaat gaat ook morgenvroeg van huis, die zal om 9 uur daar te zijn.

Ben benieuwd hoe het gaan zal, eigenlijk heb ik nog nooit gefietst in Zeeland, Brabant en Limburg, dus goed opletten en genieten, vooral de zeewerken lijken me leuk om eens overheen te fietsen, ben daar nog nooit geweest, ook al ben ik 53 jaar.

Maar goed, het thuisfront zal de blogspot bij houden, dus bij elke controle zal ik ze informeren en zullen ze een klein verslagje doen, zodat je kunt zien hoe het gaat.

Uiteraard kun je, als je dit leest, je altijd nog opgeven om mij te sponsoren, tbv de zendelingen van de pinkster gemeente “de Banier” in Almelo. 

Namens deze mensen van harte bedankt.

Saluut.

7 gedachten over “It Giet Oan”

  1. Geniet van de ongetwijfeld zware tour Peter, veel succes! Helaas kan ik je (om antitheïstische redenen) niet sponsoren, maar ik steun je wel in sportieve zin 🙂 En de andere deelnemers uiteraard ook 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie