Emmen 09.00 uur 930 km

Lieve mensen
Het gaat allemaal naar wens. Peter heeft gebeld, en hij zat toen in Emmen. Hij heeft 2 uurtjes geslapen vannacht in Zwolle, daar was hij om kwart over 2 vannacht.
Nu op naar Assen en dan Groningen, waar hij zal eten, samen met Tom en Eduard Botter, bij onze dochter Tirza. Zij heeft haar bachelor bedrijfskunde gehaald en gaat nu nog door voor de Master. Ze heeft een
” container” als woning, en zal voor het eten zorgen. Rond half 1 hopen de mannen daar te zijn.
Ze zei vanmorgen via de whattsapp: “Ik zal nog even wat extra boodschappen doen, want er komt nu ook een derde man mee eten.” Toen zei ik:”Nou mooi dat het kan” En zei:” Prima, een container vol met stinkerds, plus Tirza en de kat” Mooi gezegd ..hihi.. Och,ik denk maar zo, als je een beetje ruikt, is niet zo erg, als je van binnen maar gelukkig bent, en vrede hebt. En Peter klonk vanmorgen zo opgetogen, dus ik krijg straks weer een tevreden man thuis. Wat wil een vrouw nog meer!!!!
Nou mensen, jullie horen nog van ons.
Het blijft spannend, want ja, de laatste kilometers zijn zwaar hoor.
groeten
Grytsje

Plaats een reactie