Na operatie

Iedereen bedankt voor de reacties. Lig nog wat bij bij te komen.
Drietal  kinderen zijn al geweest en zijn nu met Grytsje mee naar huis.
De schouder staat nu weer goed. Dus nu kan het gaan herstellen.
Ben alweer uit bed geweest. Zuster vond dat erg vlug.
Maar ik niet. Grote jongen. Hup naar de wc.
Nou zo maar eerst.
Saluut.

5 gedachten over “Na operatie”

 1. hey peter,

  haastige spoed is zelden goed.Je kunt nu toch niks dus doe het rustig aan. Dan gaat het herstel ook sneller.

  ervaringsdeskundige die altijd te snel ging.

  tom hospes

  Beantwoorden
 2. Peter,
  ik heb 2 wkn geleden ook met de mtb m'n sleutelbeen gebroken, maar besloot in overleg met arts om via normale/mitella wijze te laten herstellen ipv operatief; wat was bij jou de reden om dit via operatie te doen?
  Beterschap! gr/ Jaap
  NB: ik krijg in oktober een Quest, vandaar dat ik op je blog beland

  Beantwoorden
 3. Hallo Jaap,
  Ik had geen keus, omdat het sleutelbeen in de lengte gebroken is.
  En dat ook nog aan de kant van de schouder.
  Het stond omhoog, hierdoor was er gevaar dat het door de huid heen zou prikken.
  Als het bot in het midden mooi breekt/knakt, dan zetten ze het en moet het lichaam het doen door rust.
  In mijn geval moet het bot weer vastgezet worden omdat het van elkaar staat.
  Hoop dat je er wat aan hebt.
  Ben wel benieuwd of je ook gelijk in de Quest kunt komen, is erg lastig met ons probleem.
  gr. Peter.

  Beantwoorden
 4. Beterschap Peter,
  Ik ben zo onder de hand ook wel een beetje een ervarings deskundige. Zoals je al weet heb ik tijdens mijn rijden van de DCT (zie mijn verslag op deze pagina van mjn site http://www.mrpbp.nl/pagina9.html) mijn sleutelbeen aan de rechterzijde gebroken en dit is pas geconstateerd na 3 dagen nadat er foto's waren gemaakt. Het is een mooie breuk die goed tegen elkaar aanzit en het hetstel gaat zo snel dat ik na 13 dagen alweer op de zoals jullie zeggen (Buk)fiets zat en de eerste 100 km er al weer op zitten.
  Dat was 3 jaar geleden op 25 Oktober 2009 wel anders. Ik ben toen tijdens een vossenjacht met de MTB over de kop geslagen (hoe dit is gebeurd weet ik nog steeds niet, ik ben gewoon ruim 1,5 uur kwijt en kwam weer bij in het ziekenhuis) en mijn sleutelbeen aan de linkerzijde was toen gebroken, dit kon toen niet geopereerd worden omdat ik ook nog 5 gebroken ribben en een gebroken schouderblad had opgelopen. Je zou denken dat is het wel maar ik had ook nog een gaatje in mijn long. 5 dagen ziekenhuis en ik was weer thuis. Het herstel heeft toen wel wat langer geduurd en ben op 12 December na 7 weken weer op de fiets kunnen stappen voor de eerste 91 km's

  Gr, Leo die in 2013 ZPZ 1000 km op de kalender heeft staan.

  Beantwoorden

Plaats een reactie