voorbereidingen, aankomst Londen.

Net als vorig jaar, zal ik nu af en toe proberen iets te plaatsen, betreffende het avontuur van mijn man.
De laatste dagen was hij al wat stiller, en iets gespannen. ( hoort erbij, kan ik zeggen uit ervaring, en  gelukkig konden we er goed over praten, en dan begrijp je elkaar en kun je steun geven ). De voorbereidingen waren in volle gang, alles klaar leggen, niks vergeten…….
Donderdag avond om half 8 waren we in Hoek van Holland.
De fiets van de kar, even controleren of hij alles had, en een kus, en samen even bidden, hoort er ook bij.
Thuis gekomen, lagen er 10 krentenbollen op het aanrecht, die had hij dus vergeten!  🙁
Vrijdag kreeg ik bericht dat peter op de camping was aangekomen. Geen idee hoe zijn fietstocht is geweest daar naar toe. Hoor ik later nog wel eens misschien.
Vandaag kreeg ik een sms dat hij zenuwachtig was. Ja, dat is logisch, dat hoort bij het avontuur, het is een uitdaging, en een stuk spanning is ook gezond.
Hij had ook niet goed geslapen afgelopen nacht, ook heel begrijpelijk.
Al met al, zal het vast wel een spannende tocht worden voor hem, en ik ben heel benieuwd hoe het zal verlopen, en vooral, of hij zich aan het schema kan houden, wat hij zelf heeft bedacht.( zie 1 bericht eerder op deze site)  Lijkt me bijna onmogelijk, maar goed, we wachten af.
Nog 1 nachtje dus, en dan morgen om 7 uur begint voor Peter een avontuur:

LONDEN-EDINBURG-LONDEN 1400 KM IN 115 UUR

Hartelijk welkom iedereen,  om zo nu en dan even op deze weblog te kijken, om mee te genieten van het
fietsavontuur van Peter.
We duiken eerst de nacht in, hopen dat Peter nog even lekker ontspannen kan slapen.
Tot later….
Grytsje

7 gedachten over “voorbereidingen, aankomst Londen.”

 1. Ik sprak zaterdag Peter zijn fietsmaat Tom nog. Hij heeft LEL eerder gereden. Hij zei zich zorgen te maken over die hellingen. Klimmen valt mee. De enige teleurstelling is dat er vaak geen snelle afdaling als beloning in zit. De weg is te slecht. Je gaat meestal net zo snel/langzaam naar beneden als omhoog. Misschien een geruststelling voor jou Grytsje.
  Ook mijn eerdere opmerking over links rijden vond Tom erg mee vallen. Dat was dan alleen mijn eigen ervaring dat ik dat nog wel eens vergat. 🙁

  Ik ben in gedachte de hele week bij hem.

  Beantwoorden
 2. Omdat ik niks meer kan publiceren, om een voor mij , onverklaarbare reden, ga ik nu even het verslag doen, op deze manier.
  11.34 Eerste honderd kilometer gehad. Veel geklommen.Het gaat allemaal erg snel.
  14.31 180 km gehad, het gaat "als een dolle" Veel zuiden wind.
  17.29 250 km gehad, we gaan de heuvels in.
  Nou dit waren de berichten. Hoop dat het de volgende keer weer normaal kan. groeten Grytsje

  Beantwoorden
 3. Hallo Theo, ik kan niks meer publiceren, heb nu onder Anoniem een verslag gedaan, en zal dat steeds doen, als het niet anders kan. Jammer, maar er is iets met de blog, ik krijg de woorden:"nieuw bericht"er niet voor. groeten Grytsje.

  Beantwoorden

Plaats een reactie