Zoetermeer Parijs Zoetermeer.

Wat doe je zoal voor zo’n tocht, buiten het klaarmaken van de fiets, eten en de rest van de voorbereidingen niet zoveel eigenlijk, vanmiddag nog wat uren slaap pakken en dan met de auto naar Zoetermeer, en om 8 uur starten.
Zover ik weet zijn er tot nu toe 13 deelnemers., dus de groep is niet zo hele groot. De route is op en neer naar Parijs met het keerpunt onder de Eifeltoren, ben daar nog niet eerder geweest. Morgenmiddag, tegen de avond verwacht ik dat Eduard Botter en ik daar wel zullen zijn.

En dan is het weer zien terug te komen in Zoetermeer, als je het zo leest, niet zo moeilijk maar dat kan best nog wel lastig zijn.

Het thuisfront zal de berichten die ik stuur op mijn weblog zetten, zodat je toch een beetje kun meegenieten, waar we zijn en hoe het gaat.
Zaterdagavond proberen we terug te zijn, maar het kan ook maar zo zondagmorgen worden. Vooral als we van die regenbuien krijgen zoals de laatste dagen. Brrrrrrrr

In ieder geval aan de voorbereidingen kan het niet liggen, van de week bij Life Line in Emmen viel mijn lage hartslag van 46 op, “Weet u dat u een erg lage hartslag heeft”, vroegen ze me. Ik was verbaasd, “nee, hoeveel dan”, nou 46 was het antwoord.
Tjonge, meestal betekend dat een goede conditie, en met de Ovale tandwielen van Rotor erin is het klimmen en optrekken ook makkelijker, op de grafiek van de track zit het hoogste punt op 160 mtr, en veel punten ertussen.
De laatste tijd valt het erg op dat het publiek wat mijn blog leest veel vanuit Frankrijk komt, de aantallen zijn 50% van de Nederlandse bezoekers.
Dus bij deze van harte welkom aan de Franse bezoeker. :-))  Alors Bienvenue au visiteur Français
Saluut.

3 gedachten over “Zoetermeer Parijs Zoetermeer.”

  1. Hallo Peter,
    Veel succes met deze rit. Wat een afstand in 48 uur, ongelofelijk. Ik rij ook al een paar jaar in een quest maar de gemiddelden die ik haal komen niet boven de 38 km/h. Met belangstelling heb ik je berichten gelezen over de ovale tandwielen en die zou ik ook graag willen kopen en monteren. Ik bel je na je monstertocht graag eens voor een afspraak.
    Met vriendelijke groet,
    Henry

    Beantwoorden

Plaats een reactie