Weer in Lattrop

Ben weer thuis, eigenlijk net ff weggeweest, Ik was om 6 min. voor 8 terug in Zoetermeer,
Net geen 48 uur erover gedaan. gereden tijd staat op iets van 38 uur, dus weinig pauze gehad, en dat kan ik wel merken aan de spieren nu.
Ik zal van de week een uitgebreid verslag op mijn blog zetten.
Algemene indruk over deze toch, 1000 km, 5000 hoogte meters, waarbij je geen rollende heuvels hebt, 2 grote steden waar je doorheen moet.
Toch wel zwaar, vooral de 100 km voor en na Parijs, die hakte erin.
Saluut.

7 gedachten over “Weer in Lattrop”

 1. Harstikke goed man! 1000 km in 38 uur. Daar mag je trots op zijn. Zeker met die heuvels. Vergelijkbaar PBP met een velomobiel staat meen ik op 48 uur. 10 uur of 200 km verder.
  Daarmee vergeleken heb je een zeer strakke tijd gezet. Topper!

  Beantwoorden
 2. Nou, ik vond deze tocht zwaarder dan PBP, er zitten wat minder hoogte meters in, maar om door Parijs en Antwerpen te fietsen overdag, nou dat is echt geen pretje hoor, tjonge wat een verkeer en stoplichten. En je had veel heuvels met 10% of meer en veel bochtenwerk, Bij PBP heb je veel rechte wegen die heuvel op heuvel af gaan en dat is lachen met een velomobiel, Veel hoogtemeters en veel snelheid :-)).Al met al denk ik dat PBP op deze manier gereden, wel binnen de 55 uur kan. Oeps gevaarlijk.

  Beantwoorden
 3. Hallo Wilco, Klopt, en dat merk je vooral als je achter racefietsers blijft rijden wat ik de eerste nacht gedaan heb. Ze reden op het vlakke rond de 30, wat best wel goed is voor zo'n lange tocht, en dan bij het klimmen kon ik gewoon bij ze blijven. dan valt het op. Toen het licht werd ben ik mijn eigen gang gegaan en dan ga je bij een klim toch weer het vermogen trappen wat je gewent bent, met als resultaat dat je sneller boven bent. Maar je bent daar voor het eerst en dan heb je geen vergelijk.

  Beantwoorden
 4. Wauw… Peter…. wat knap! En inderdaad… die heuvels he…. ik ben niet door maar rond Parijs gefietst en had op een dag meer hoogtemeters gemaakt dan in de Pyreneeen. Maar 5000 daar ben ik geen enkele dag aan gekomen…

  Beantwoorden

Plaats een reactie