Geen 400 km brevet Zwolle.

Afgelopen weekend het 400 km brevet aan me voorbij laten gaan. Had ik tijdens het 200 km brevet al last van mijn neusholtes, nu nog steeds. Vlak voor het 200 km brevet griep, nu weer en afgelopen week ook nog spit in de rug,
Dus maar een keus gemaakt voor rust, geen lange tocht, lichaam moet ook eens rust hebben.
Is me wel goed bevallen, en de spit is ook weer achter de zon aan, dus dat is klaar. Staan er nog tochten op het programma, ja de Friese Elfsteden met Pinksteren, vanmiddag weer voor de eerste keer op de tweewieler, dik in de kleren en de buien trotseren, temperatuur is erg laag en de buien met hagel veelvuldig, maar wil ik met Pinksteren een beetje leuk fietsen dan moeten de schouder, armen en kont wel gewend zijn aan de spartaanse manier van fietsen.:-)

Gelukkig gaan we weer gezellig met de kids en de buurman, dus dat vergoed veel, en dan vallen de nadelen ook wel weer mee.
Hoop alleen dat het wat warmer is dan.
Saluut.

2 gedachten over “Geen 400 km brevet Zwolle.”

 1. Groot gelijk Peter.

  Op zich heb je niet heel veel gemist. Het was fris, en de route natuurlijk "same shit, different year" ­čÖé

  Ben ook zoekende naar de volgende tocht. Denk dat het deze weer wordt: http://rondevan12.nl/ Een 630 km met heen en terugrit. Neem aan dat het dan wel weer eens fatsoenlijk weer is. Ondertussen de km's in de benen houden, maar eerst vakantie nu!

  Groet,

  Dirk

  Beantwoorden

Plaats een reactie