Merselo Verona 2018

27 augustus om 5 uur gaan we los, max aantal deelnemers is 50 mensen, en we moeten 30 augustus voor 11 uur s’avonds in Merselo zijn, dan ben je binnen de 90 uur binnen. Ben je later binnen, dan krijg je geen homologatie, maar je hebt hem wel uitgereden ­čÖé
We fietsen van hotel naar hotel, dus elke nacht is er de mogelijkheid om in een bed te slapen, moet je natuurlijk wel op tijd zijn.

De 1ste dag is 370 km en vrij vlak langs de maas en de rijn. De 2de dag is 325 km, vooral het tweede gedeelte is al voorzien van veel klimwerk. De 3de dag is denk ik het zwaarst met 314 km met 2 alpentoppen, de eerste 1800 mtr, en de tweede is 1500 mtr hoog. De 4de dag is 191 km waarbij het voornamelijk afdalen is naar het Garda meer en Verona.

De route

Hoogteverschillen.

De bedoeling was om samen met Tom dit brevet te rijden, maar hij is helaas na het 600 km brevet, 4 weken terug, niet genoeg hersteld om te starten. Dit is best wel jammer, maar meer voor hem dan voor mij, je ziet er het hele jaar naar uit, en dan lukt het niet. Er zijn nog 48 andere deelnemers, en je ziet elkaar regelmatig, terwijl je elkaar passeert, dus ik denk dat ik me wel vermaak. De eerste dag blijf ik gewoon bij de snellere racefietsers, en de andere dagen is het stuivertje wisselen denk ik, vanwege het klimmen.

2 weken terug de versnellingen aangepast voor deze rit, voor had ik al een 27 tands ovaal tandwielblad, heb nu de cassette 11-32 achter, vervangen door 11-36. Hiermee moeten de te nemen Alpentoppen wel te verteren zijn, na montage gekeken met de handrem erop hoe hard je dan nog fiets met een cadans van 90, de teller blijft dan rond de 7 km hangen. De bedoeling is dat ik zo weinig mogelijk moet stoempen, dit is beter voor de voetzolen en gewrichten. Mijn hartslag zal hierdoor wel wat hoger zijn, maar dat heb ik ervoor over. Policy is om niet boven 150 hartslag te komen en niet onder een cadans van 90. Dit om mezelf niet op te blazen. Of ik woensdagavond voor 12 uur bij het hotel ben, dat is afwachten met de 2 toppen, want de langste klim is toch wel 30 km met 1200 hoogtemeters, dus wat je normaal in 1 uurtje wegtrapt, doe je dan iets langer over.

Hoe kom ik terug, 2 dochters van mij, gaan op dinsdag met de auto naar Verona, en gaan daar vakantie houden. Dus als ik de finish bereik staat daar een ontvangst comit├ę. Daar doe je het voor. ­čÖé
We blijven dan nog 1 dag extra om Verona te bekijken, ja ik weet het, dat is te kort, maar ik wil dan toch wel weer naar huis. Fiets op het dak en Peter laat zich rijden.
Mocht het onderweg verkeerd gaan, dan kunnen ze me altijd op de terugweg oppikken.

Al met al een heel geregel, maar ik denk een onvergetelijke ervaring. Tijdens de uitvoering van 2014 heeft Alexander Neumann dit filmpje gemaakt zodat je een impressie hebt van de rit.
Saluut.

31 gedachten over “Merselo Verona 2018”

 1. Leuke rit wel lijkt me. Maar wel voor een volgende keer, aangezien ik nu nog herstellende ben van mijn operatie vind ik de 600 8 en 9 september al een groot genoege uitdaging ;-). Heel veel succes, ben benieuwd naar je ervaringen!

  Groeten, Roef

  Beantwoorden
 2. Heeft u dringende leningen nodig? Wij bieden leningen van alle soorten leningen aan individuele, bedrijfs-, samenwerkende instanties en organisaties. Bent u op zoek naar leningen die zijn geregistreerd en goedgekeurd? Als u interesse hebt, kunt u ons bereiken via e-mail: gcscredits@gmail.com

  Beantwoorden
 3. Hallo,

  Op zoek naar een schuldenconsolidatielening, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypothecaire leningen, autoleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, enz.! Ik ben een particuliere kredietverstrekker, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een lage en redelijke rentevoet van 2%. Email naar:
  christywalton355@gmail.com

  Beantwoorden
 4. KREDI TEKLIFI!!! Biz ROBERTO KENNETH KREDI ┼č─▒rket─▒ biz hem uzun ve k─▒sa vadeli kredi finansman─▒ sa─člar. Biz y─▒l ba┼č─▒na% 3 ├žok d├╝┼č├╝k faiz oran─▒, ki┼čisel krediler, bor├ž konsolidasyon kredi, giri┼čim sermaye, I┼č kredisi, kurumsal krediler, E─čitim kredisi, ev kredisi ve krediler herhangi bir nedenle g├╝venli ve gizli krediler sunuyoruz! Biz banka finansman─▒ i├žin g├╝venilir bir alternatiftir, ve uygulama s├╝reci basit ve d├╝z ileri. Bizim kredi aral─▒klar─▒ $5.000,00 dan $25, 000000,00. (25.000.000 dolar). Ek bilgi: Biz h─▒zl─▒ genel krediler i├žin ├Âzel, gizli ve hizmet odakl─▒ kredi se├žimi haline konum. Biz geleneksel kredi kaynaklar─▒ ba┼čar─▒s─▒z oldu─čunda a├žmak i├žin ┼čirket konum. E─čer ilgilenen varsa bilgi ile bize ula┼č─▒n ├žekinmeyin e-posta: robertokennety@gmail.com

  Beantwoorden
 5. Heeft u een snelle en gemakkelijke lening nodig? We verstrekken leningen tegen een rentepercentage van 2%. We bieden zowel persoonlijke als zakelijke leningen aan ge├»nteresseerde personen of bedrijven. Onze lening is Max, Betrouwbaar, Effici├źnt, Snel en Dynamisch met 100% Gegarandeerd, we verstrekken ook een lening van ÔéČ 3000 en ÔéČ 60.000.000. als u interesse heeft, neem dan vandaag nog contact met ons

    E-mail: (eaglehomemortgage001@gmail.com)
  Whatsapp: +1 (512) 399-6036

  Beantwoorden
 6. Hallo lening aanvrager,

  Heeft u een lening nodig om uw schulden af ??te betalen? Wil je een huis kopen? Wil je een auto kopen? Wilt u een eigen bedrijf beginnen? Heeft u een persoonlijke lening of een zakelijke lening nodig? Heeft u een boerenlening nodig? Meld u nu aan door contact op te nemen met dit e-mailadres voor het verwerken van uw lening: chrisbrown_chrs@yahoo.com

  Professor Christopher Brown komt uit Washington DC maar woont in Nigeria en is betrokken bij een olie- en gasbedrijf met de federale overheid van Nigeria in de olie- en gassector. Neem contact op met uw directe e-mail: chrisbrown_chrs@yahoo.com

  Stuur me alstublieft een e-mail met uw persoonlijke gegevens door het aanvraagformulier voor leningen in te vullen.

  Ik wil dat u ook in gedachten houdt dat dit een leningbedrijf is voor groepsleningen en dat wij leningen van $ 1 biljoen of meer bieden, zoveel als u wilt.

  Leningstoepassing:

  Volledige namen:
  bezetting:
  genre:
  Bedrag van de gevraagde lening:
  Betalingsduur: 10 jaar.
  Burgerlijke staat:
  Heb je een garantie? Als er geen garantie is, is er geen probleem:
  Pasfoto:
  Huisadres:
  Kantoor adres:
  Staat:
  land:
  Postcode van het land:
  Redenen om de lening aan te vragen:
  Telefoon nummer:
  Email adres:

  Dank u en moge God u zegenen.

  Alsjeblieft, ik wil dit leningbedrijf presenteren aan je vrienden op Facebook, Twitter, Linkedin, Angellist en andere sociale netwerken. Help een update te publiceren over de kans waar veel mensen naar op zoek waren in hun online publicatie. Vertel je vrienden dat er een bedrijf is waarmee je te maken hebt met de lening van dat aanbod aan bedrijven en particulieren, vertel hen dat we een commerci├źle lening, een commerci├źle lening aanbieden en we helpen mensen ook om hun schulden te betalen. Voeg in onze publicatie op Facebook, Twitter, Linkedin, Angellist en andere sociale netwerken ons e-mailadres toe: chrisbrown_chrs@yahoo.com

  WhatSapp telefoonnummer: +2348024581796

  Beantwoorden
 7. Efendim ve Bayan Ger├žek bir kredi mi ar─▒yorsunuz? ┼×irketinizde veya ├že┼čitli projelerinizde finansal yard─▒m istiyor musunuz? Ancak t├╝m bankalar dosyan─▒z─▒ reddediyor, ├žok de─čerli m├╝┼čterilerimiz bug├╝n ba┼člad─▒─č─▒m─▒z i├žin ┼čansl─▒ g├╝n├╝n├╝z oldu─čunu unutmay─▒n. D├╝nyan─▒n her yerinde ikamet eden d├╝r├╝st ve ciddi olanlar─▒n emrinde. Asl─▒nda, bor├ž verme kabiliyetimiz, ki┼či ba┼č─▒na 33.000TL ile 200.000.000TL aras─▒nda de─či┼čmektedir. Kurumumuzun yak─▒nlar─▒nda talepleri yapan ki┼čileri garanti etmek. Asl─▒nda, Avrupa'n─▒n her yerinde bir├žok ciddi ki┼čiye yard─▒m etmek zorunda kald─▒k. Teklifimiz ciddidir Bireyler aras─▒nda bor├ž vermenin yasal prosed├╝r├╝ olan prosed├╝rle ger├žekle┼čtirebilirsiniz (k─▒tada ve hatta ba┼čka bir yerde bu t├╝r bir faaliyette bulunabilece─čimizi g├Âsteren yasal belgeye bile sahibiz). Te┼čekk├╝rler, kredileri geri alabilmemiz i├žin ciddi ki┼čilerle ba─člant─▒ya ge├žmek istiyoruz. E─čer ilgileniyorsan─▒z, iste─činizi posta ile g├Ândererek bize bildirmekten ├žekinmeyin: lambertjeandominique53@gmail.com

  Bizim i├žten selamlar─▒m─▒z.

  Beantwoorden
 8. Efendim ve Bayan Ger├žek bir kredi mi ar─▒yorsunuz? ┼×irketinizde veya ├že┼čitli projelerinizde finansal yard─▒m istiyor musunuz? Ancak t├╝m bankalar dosyan─▒z─▒ reddediyor, ├žok de─čerli m├╝┼čterilerimiz bug├╝n ba┼člad─▒─č─▒m─▒z i├žin ┼čansl─▒ g├╝n├╝n├╝z oldu─čunu unutmay─▒n. D├╝nyan─▒n her yerinde ikamet eden d├╝r├╝st ve ciddi olanlar─▒n emrinde. Asl─▒nda, bor├ž verme kabiliyetimiz, ki┼či ba┼č─▒na 33.000TL ile 200.000.000TL aras─▒nda de─či┼čmektedir. Kurumumuzun yak─▒nlar─▒nda talepleri yapan ki┼čileri garanti etmek. Asl─▒nda, Avrupa'n─▒n her yerinde bir├žok ciddi ki┼čiye yard─▒m etmek zorunda kald─▒k. Teklifimiz ciddidir Bireyler aras─▒nda bor├ž vermenin yasal prosed├╝r├╝ olan prosed├╝rle ger├žekle┼čtirebilirsiniz (k─▒tada ve hatta ba┼čka bir yerde bu t├╝r bir faaliyette bulunabilece─čimizi g├Âsteren yasal belgeye bile sahibiz). Te┼čekk├╝rler, kredileri geri alabilmemiz i├žin ciddi ki┼čilerle ba─člant─▒ya ge├žmek istiyoruz. E─čer ilgileniyorsan─▒z, iste─činizi posta ile g├Ândererek bize bildirmekten ├žekinmeyin: lambertjeandominique53@gmail.com

  Bizim i├žten selamlar─▒m─▒z.

  Beantwoorden
 9. Heeft u financi├źle hulp nodig? Bent u in een financi├źle crisis of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf op te starten? Heeft u geld nodig om uw schuld te betalen of uw rekeningen af te betalen of een goed bedrijf te starten? Heeft u een lage credit score en vindt u het moeilijk om kapitaaldiensten te krijgen van lokale banken en andere financi├źle instellingen? Hier is uw kans om financi├źle diensten te krijgen van ons bedrijf. We bieden de volgende financiering aan particulieren-
  * Commerci├źle financi├źn
  *Persoonlijke financi├źn
  *Zakelijke financi├źn
  * Bouwfinanciering
  * Zakelijke financi├źn en nog veel meer:
  en nog veel meer tegen een rentepercentage van 3%;
  Neem contact met ons op via
    E-mail: eaglehomemortgage001@gmail.com
    E-mail: eaglehomemortgage001@gmail.com
    E-mail: eaglehomemortgage001@gmail.com

  Whatsapp: +1 (512) 399-6036

  Beantwoorden
 10. Hallo

  Heeft u financi├źle problemen? Zo ja! Neem contact op met Star Finance Voor kleine en grote leningen. We bieden allerlei soorten leendiensten om aan uw financi├źle behoeften te voldoen, zoals:

    Persoonlijke lening,
  Schuldconsolidatielening,
  Venture capital,
  Bedrijfslening,
  Onderwijs lening,
  Woninglening tegen een lage rente van 2%.

  Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: starfinancials101@gmail.com

    Uw tevredenheid en financieel succes is ons doel en uw samenwerking zal een goede ervaring zijn.

  De jouwe
  Samuel David

  Beantwoorden
 11. Heeft u een lening nodig om zaken te doen of uw rekeningen te betalen en een zakelijke financi├źn voor onroerend goed en alle soorten zakelijke financi├źn? We bieden ook leningen aan particulieren, bedrijven en rechtspersonen tegen een rentepercentage van 3%. We verstrekken leningen aan mensen met een serieuze interesse die ge├»nteresseerd zijn om te lenen als u ge├»nteresseerd bent, neem dan contact met ons op via e-mail: Amerisavefinancials@gmail.com voor meer informatie.

  Beantwoorden
 12. Heeft u een lening nodig om zaken te doen of uw rekeningen te betalen en een zakelijke financi├źn voor onroerend goed en alle soorten zakelijke financi├źn? We bieden ook leningen aan particulieren, bedrijven en rechtspersonen tegen een rentepercentage van 3%. We verstrekken leningen aan mensen met een serieuze interesse die ge├»nteresseerd zijn om te lenen als u ge├»nteresseerd bent, neem dan contact met ons op via e-mail: Amerisavefinancials@gmail.com voor meer informatie.

  Beantwoorden
 13. Heeft u een lening nodig om zaken te doen of uw rekeningen te betalen en een zakelijke financi├źn voor onroerend goed en alle soorten zakelijke financi├źn? We bieden ook leningen aan particulieren, bedrijven en rechtspersonen tegen een rentepercentage van 3%. We verstrekken leningen aan mensen met een serieuze interesse die ge├»nteresseerd zijn om te lenen als u ge├»nteresseerd bent, neem dan contact met ons op via e-mail: Amerisavefinancials@gmail.com voor meer informatie.

  Beantwoorden
 14. Heeft u een lening nodig om zaken te doen of uw rekeningen te betalen en een zakelijke financi├źn voor onroerend goed en alle soorten zakelijke financi├źn? We bieden ook leningen aan particulieren, bedrijven en rechtspersonen tegen een rentepercentage van 3%. We verstrekken leningen aan mensen met een serieuze interesse die ge├»nteresseerd zijn om te lenen als u ge├»nteresseerd bent, neem dan contact met ons op via e-mail: Amerisavefinancials@gmail.com voor meer informatie.

  Beantwoorden
 15. Heeft u een lening nodig om zaken te doen of uw rekeningen te betalen en een zakelijke financi├źn voor onroerend goed en alle soorten zakelijke financi├źn? We bieden ook leningen aan particulieren, bedrijven en rechtspersonen tegen een rentepercentage van 3%. We verstrekken leningen aan mensen met een serieuze interesse die ge├»nteresseerd zijn om te lenen als u ge├»nteresseerd bent, neem dan contact met ons op via e-mail: Amerisavefinancials@gmail.com voor meer informatie.

  Beantwoorden
 16. Bij LAPO MICROFINANCE Wij bieden leningen aan particulieren, bedrijven en samenwerkende instellingen tegen een rentevoet van 2% per jaar ,, Heeft u een dringende lening nodig om een bedrijf op te starten, een schuldlening? een auto of een huis kopen? Zo ja, maak je geen zorgen meer, want we bieden allerlei soorten leningen tegen een lage en betaalbare rentevoet van 2%, zonder onderpand en zonder kredietcontrole. ANTWOORD OP MAIL: lapofunding960@gmail.com Met vriendelijke groet

  Bij LAPO MICROFINANCE Wij bieden leningen aan particulieren, bedrijven en samenwerkende instellingen tegen een rentevoet van 2% per jaar ,, Heeft u een dringende lening nodig om een bedrijf op te starten, een schuldlening? een auto of een huis kopen? Zo ja, maak je geen zorgen meer, want we bieden allerlei soorten leningen tegen een lage en betaalbare rentevoet van 2%, zonder onderpand en zonder kredietcontrole. ANTWOORD OP MAIL: lapofunding960@gmail.com Met vriendelijke groet

  Bij LAPO MICROFINANCE Wij bieden leningen aan particulieren, bedrijven en samenwerkende instellingen tegen een rentevoet van 2% per jaar ,, Heeft u een dringende lening nodig om een bedrijf op te starten, een schuldlening? een auto of een huis kopen? Zo ja, maak je geen zorgen meer, want we bieden allerlei soorten leningen tegen een lage en betaalbare rentevoet van 2%, zonder onderpand en zonder kredietcontrole. ANTWOORD OP MAIL: lapofunding960@gmail.com Met vriendelijke groet

  Beantwoorden
 17. GETUIGENIS HOE IK EINDELIJK DE LENING HEEFT GEKREGEN

  Dag iedereen, we verstrekken leningen aan particulieren, bedrijven en samenwerkende instellingen. Ik ben mevrouw Clency Dexter. Ik woon in Florida en ik ben een gelukkige vrouw vandaag, ik wil de heer PENDELIS WEALTH bedanken vanwege de aangeboden leningen, een Godfearingman . (HET IS WAAR) contact via: pwloancompany484@gmail.com

  Vriendelijke groeten

  Beantwoorden
 18. HOE KRIJG IK EEN LENINGSBIJSTAND @ 2% RENTEVOET?

  Ik wist niet zeker of ik een legale geldschieter online kon krijgen, maar toen ik mijn schuld niet langer kon onder ogen zien, lag mijn zoon in het ziekenhuis voor een operatie die een enorme hoeveelheid geld vereiste en ik had ook wat geld nodig om te herfinancieren en een goede te krijgen huis. om hulp van vrienden te zoeken en toen er geen hoop meer was, besloot ik online te gaan om een lening te vinden en ik vond LAPO MICRO FINANCE met een rente van 2% en paste onmiddellijk mijn gegevens toe zoals aangegeven. Binnen zeven dagen na mijn aanvraag legde hij mijn geleende bedrag vast zonder verborgen kosten en kon ik voor de medische rekeningen van mijn zoon zorgen, mijn huurrekening verlengen en mijn schuld afbetalen. Ik zal elke leningzoeker adviseren om contact op te nemen met LAPO MOCRO FINANCE met (lapofunding960@gmail.com).

  Beantwoorden
 19. Dobr├Ż de┼ł, potrebujem, aby ste na┼íli ni┼ż┼íie inform├ície o ├║─Źte, ktor├ę v├ím po┼íleme 800 eur

  ─î├şslo ├║─Źtu: 40820810538127258131
  Názov banky :: Sberbank
  Adresa banky 143903, Moskovsk├í oblas┼ą, Balashikha, Oktyabrskaya Ul, D9, kb.47
  N├ízov ├║─Źtu: Agboibo Kollinz Omokordjon
  Swiftcode: SABRRUMM
  Visacard :: 5469380056929960

  Beantwoorden
 20. LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBERTO KENNETH LENINGSMAATSCHAPPIJ Wij bieden zowel lang- als kortlopende leningfinanciering. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 3% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicodragend kapitaal, zakelijke lening, bedrijfsleningen, educatieve lening, thuislening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en duidelijk. Onze lening varieert van $ 5.000,00 tot $ 25.000.000,00. (Vijfentwintig miljoen dollar). Aanvullende informatie: we worden snel de particuliere, discrete en servicegeori├źnteerde kredietkeuze voor algemene leningen. We zijn het bedrijf waar we terecht kunnen wanneer traditionele bronnen van leningen falen. Als je interesse hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande e-mail: robertokennety@gmail.com

  Bedrijfsnaam: Roberto Loan Service
  E-mail bedrijf: robertokennety@gmail.com

  Beantwoorden
 21. LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBERTO KENNETH LENINGSMAATSCHAPPIJ Wij bieden zowel lang- als kortlopende leningfinanciering. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 3% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicodragend kapitaal, zakelijke lening, bedrijfsleningen, educatieve lening, thuislening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en duidelijk. Onze lening varieert van $ 5.000,00 tot $ 25.000.000,00. (Vijfentwintig miljoen dollar). Aanvullende informatie: we worden snel de particuliere, discrete en servicegeori├źnteerde kredietkeuze voor algemene leningen. We zijn het bedrijf waar we terecht kunnen wanneer traditionele bronnen van leningen falen. Als u ge├»nteresseerd bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande e-mail: robertokennety@gmail.com

  Bedrijfsnaam: Roberto Loan Service
  Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com

  Beantwoorden
 22. LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBERTO KENNETH LENINGSMAATSCHAPPIJ Wij bieden zowel lang- als kortlopende leningfinanciering. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 3% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicodragend kapitaal, zakelijke lening, bedrijfsleningen, educatieve lening, thuislening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en duidelijk. Onze lening varieert van $ 5.000,00 tot $ 25.000.000,00. (Vijfentwintig miljoen dollar). Aanvullende informatie: we worden snel de particuliere, discrete en servicegeori├źnteerde kredietkeuze voor algemene leningen. We zijn het bedrijf waar we terecht kunnen wanneer traditionele bronnen van leningen falen. Als u ge├»nteresseerd bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande e-mail: robertokennety@gmail.com

  Bedrijfsnaam: Roberto Loan Service
  Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com

  Beantwoorden
 23. Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, woninglening, autolening, studielening, schuldconsolidatielening, ongedekte lening, risicokapitaal enz., Of werd u om een of meer redenen een lening geweigerd door een bank of financi├źle instelling. U bent op de juiste plaats voor uw leningoplossingen! Ik ben een particuliere geldschieter, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 3% rente. Neem dan contact met ons op via e-mail: sabinhelps@gmail.com

  Beantwoorden
 24. Goede dag, ik ben Sandra lopez bij naam en ik woon in Verenigd Koninkrijk. Ik wil graag praten over de goedheid van God in mijn leven na zoveel maanden proberen een lening op internet te krijgen en werd opgelicht, dus ik werd wanhopig in het krijgen van een lening van een legitieme geldschieter online, toen zag ik een opmerking van een vriend genaamd Walter Chad en hij sprak over deze legale leningmaatschappij waar hij zijn lening snel en gemakkelijk kreeg zonder enige stress, dus stelde hij me voor aan een heer Joshua Benjamin die een bedrijf genaamd Joshua Ben leenbedrijf Dus ik heb een lening aangevraagd van ($ 300.000,00 USD) met een lage rentevoet van 2%, dus de lening werd goedgekeurd en op mijn bankrekening gestort. Zo kon ik mijn lening krijgen om mijn gebroken te houden zaken doen en ook om mijn rekeningen te betalen, dus ik adviseer iedereen die geïnteresseerd is om snel en gemakkelijk een lening te krijgen contact op te nemen met de leningmaatschappij via e-mail: (joshuabenloancompany@gmail.com) om elke vorm van lening te krijgen die u nodig hebt vandaag, bedankt als je de grootste getuigenis leest van mijn leven.

  Beantwoorden
 25. LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBERTO KENNETH LENINGSMAATSCHAPPIJ Wij bieden zowel lang- als kortlopende leningfinanciering. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 3% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicodragend kapitaal, zakelijke lening, bedrijfsleningen, educatieve lening, thuislening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en duidelijk. Onze lening varieert van $ 5.000,00 tot $ 25.000.000,00. (Vijfentwintig miljoen dollar). Aanvullende informatie: we worden snel de particuliere, discrete en servicegeori├źnteerde kredietkeuze voor algemene leningen. We zijn het bedrijf waar we terecht kunnen wanneer traditionele bronnen van leningen falen. Als je interesse hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande e-mail: robertokennety@gmail.com

  Bedrijfsnaam: Roberto Loan Service
  Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com
  WhatsApp: +15079442795

  Beantwoorden

Plaats een reactie