Het is gelukt.

Zicht op laatste klim,

We zien ze allemaal wel eens, die snelle elektrische fietsen, helm op, nummerplaatje voor de verzekering, extra verlichting, en lastig in te halen. Zo ook hier in het Twentse.
Regelmatig fietst er een voor me als ik Denekamp uit rij naar Oldenzaal, en elke keer weet hij me vlak voor Oldenzaal tijdens de laatste klim in te halen.

Van Denekamp naar Oldenzaal is een rechte weg, (door Napoleon zo bevolen, van kerktoren naar kerktoren) die over de afstand wat heuvelachtig is, maar steeds is de volgende bult wat hoger, hoogte verschil is van 60 mtr.

Met het laatste stukje een klim met 35 mtr hoogteverschil, het inhalen van deze snelle jongen lukt wel maar in de laatste klim komt hij net elke keer weer terug. Ik had me voorgenomen om dat een keer niet te laten gebeuren, dus donderdag reed hij er weer, een tijdje niet gezien, dus flink het gas erop en nadat ik hem voorbij was, steeds in de spiegel kijken hoever ik uitliep.

Het laatste stuk nog ff aanzetten en met een hoog toerental de laatste klim bestormen, op tijd terug schakelen, en door de ovalen tandwielen lukt het altijd goed om de cadans hoog te houden.
Ik zie hem naderen, maar met een hartslag van 174 lukt het me om hem goed voor te blijven.
Yes, het is gelukt.

Hierna volgt een rotonde, en ik kan mooi tussen 2 auto’s door oversteken en hij moet wachten :-). Hierna volgt een stukje afdaling Oldenzaal in en het succes is daar. Het is natuurlijk geen wedstrijd, maar wel leuk.
Saluut

3 gedachten over “Het is gelukt.”

  1. Heeft u dringende leningen nodig? Wij bieden leningen van alle soorten leningen aan individuele, bedrijfs-, samenwerkende instanties en organisaties. Bent u op zoek naar leningen die zijn geregistreerd en goedgekeurd? Als u interesse hebt, kunt u ons bereiken via e-mail: gcscredits@gmail.com

    Beantwoorden

Plaats een reactie