Garmin Virb Ultra 30 camera.

Al een tijdje zocht ik al een camera voor bewegend beeld, foto’s is leuk maar bewegend beeld is leuker en zeker als je ook de waardes kunt zien, zoals snelheid en dergelijke, want dat maakt het allemaal net iets interessanter. Garmin heeft ook stabilisatie in het beeld en je kunt er zelfs mee onder water fietsen, maar dat is niet de bedoeling ­čśâ

Garmin heeft zo’n camera, maar met alle toeters en bellen, best wel prijzig, dus goed marktplaats in de gaten houden, dan moet het lukken. en 2 weken terug beet, hij stond net op marktplaats en gelijk gebeld, want dat bieden schiet niet op. Gevraagd naar uiterste prijs en gekocht, er zit zelfs nog garantie op.

Het filmpje is een stukje woon-werk verkeer en alles is  nog niet goed ingeregeld, dus af en toe mis je de waardes in beeld, maar dat komt wel goed. Ook moet de camera nog een vaste positie hebben, nu los uit de hand gefilmd met zo’n stick.

De bedoeling is om de tochten zo te gaan verslaan, en vast te leggen.
Ben benieuwd hoe het gaat worden
Saluut

2 gedachten over “Garmin Virb Ultra 30 camera.”

  1. Hallo Wim, ben hem nog aan het instellen/uit proberen, elke dag een stapje verder, alleen ontbreekt het me soms aan tijd, vanwege alle drukte, werk, prive en velomobiel service. Maar bedankt voor je reactie.

    Beantwoorden

Plaats een reactie