Amstel Gold toertocht 2019

Film wat door de organisatie aangeboden wordt na deelname.

Na de wat teleurstellende deelname in 2018, afgelopen najaar weer aangemeld voor de toertocht, maar na enige tijd bericht dat we uitgeloot zijn, oke, dan maar aanmelden voor de reservelijst, je weet maar nooit.

2 weken terug mijn buurman verteld dat het vinden van een kaart wel lastig is, zegt hij dat ik wel op zijn kaart kan rijden, nou dat laat je niet lopen. Maar na bezoek van de website blijkt het tegenwoordig niet zo makkelijk om op een kaart van een ander te rijden. Dit jaar voor het eerst moet dat via de organisatie en kan het alleen als je op de reservelijst staat.

Bij het ophalen van de startkaart moet je je legitimeren, en bij constatering van fraude wordt je gelijk uitgesloten voor meerdere jaren. In 2015 heb ik onder een andere naam gereden, kaart overnemen en voor de rest niet moeilijk doen, maar het gewijzigde beleid zal wel te maken hebben met traceerbaarheid, veiligheid en verantwoordelijkheid.

Je rijdt met een transponder die alles registreert, en bij calamiteiten is het wel makkelijk als alles klopt. Ook voor de organisatie. Maar goed, ik stond op de reservelijst, dus dat is geregeld.
Nu lijkt het mooi weer te worden tijdens het paasweekend, als er ook geen mechanische storingen optreden kan het zaterdag best een leuke tocht worden ­čÖé
Saluut.

Plaats een reactie