Te koop. In opdracht van klant. Verkocht.

Ondanks leeftijd, nog een mooie heldere kleur.

Quest 113, 3 x 20″.
Deze Quest heeft altijd binnen gestaan, vandaar de nog heldere lak/coating. Totale aantal kilometers is niet bekend, want hij heeft de laatste 4 jaar maar 4 keer het daglicht gezien,
Batterij kilometer teller is leeg.

3 van de 5 die we hebben staan.

In opdracht van de 1ste eigenaar bieden we hem te koop aan. Technisch in goede staat, en heeft een vlakke bodem, ben je kleiner dan 1,85 dan pas je erin, voorzien van 2 koplampen en knipperlichten is hij al redelijk voorzien van moderne verlichting, remlicht kent hij nog niet. Maar kan er uiteraard wel in.
Wel al 2 spiegels, en 3 x 9 versnellingen uiteraard, er zitten 2 accu’s oud model bij van 6 volt.

Hij heeft op 2 plekken beschadigingen, rechtsachter een paar diepe krassen en rechtsvoor een keer een drukker, dat zie je terug in lak/coating. Als instapper in de velomobiel wereld is dit een erg leuke Quest, want afschrijven doe je niet meer op deze modellen.
Vraagprijs is 2250,00 hiervoor wordt hij ook afgesteld op je lengte als je hem komt halen.
Bel of mail als je belangstelling hebt voor deze mooie instapper.

In mijn vorige blog bericht had ik een lege body op de auto staan, die is nu gerepareerd, geplamuurd geschuurd en gevuld, en de eerste proefrit zit erop, we hebben besloten om hem te houden, Grytsje, mijn vrouw gaat ermee rijden. We laten hem mooi spuiten bij de spuiter, en de carbon Quest van 2011 gaat binnenkort in de verkoop.

Op wordt er op dit moment gewerkt aan het opzetten van een website, die we gaan gebruiken om de activiteiten van De Rond Velomobiel Service “Twente” te promoten.

Door alle activiteiten hebben we op dit moment al meerdere accessoires/occasions liggen/staan die we dan kunnen aanbieden via de web-site. Nl. Carbon Quest 2011, Quest 26″ met 10 speed en extra verstevigingsribben, Carbon Quest 2015, stroomlijn wielkappen voor Quest/Strada, 2tal racekappen van Velomobielonderdelen, 2tal risse dempers, armsteunen, en meerdere losse koplampen voor bijverlichting.

Al met al gaan we een duidelijke stap zetten in meer activiteiten in de ons bekende velomobielwereld.
Saluut.

Plaats een reactie