Eerste handelingen

Nou we zijn los, je kunt aan de foto’s zien dat de eerste handelingen gedaan worden/zijn in Lattrop.
Zondagmiddag toch nog ff een rondje gefietst, had er geen tijd voor maar het brande me in, 51 km is het nog geworden, was met 75 min weer terug. Er was weer een laatste bezoeker gearriveerd en zat al in de keuken,
Man wat heb je het druk als je gaat verhuizen. Zaterdag de aanhanger volgeladen met de nieuwe houtkachel en allerlei spullen die we nodig zijn om 2 dagen te werken in Lattrop.


We hebben de kachel geplaatst, gaten geboord voor de cv aansluitingen, behang verwijdert in de de woonkamer. Glasvezelbehang geplakt in de woonkamomer en een slaapkamer ontdaan van behang.
Het behang in de woonkamer konden we in banen eraf trekken, in 20 min, was al het behang eraf.

Het was vezelversterkt of zo, want het scheurde niet en eronder zat een gaaf strakke muur. Man wat mooi, we konden zo het glasvezelbehang erop plakken. Dus wat we dachten in 2 dagen te doen was in een middag klaar.

Het is pokke koud, ook in Twente, maar de vloerverwarning houd het huis mooi egaal op temperatuur. Wat een verschil met een standaard verwarmd huis met radiatoren, dan heb je altijd koude plekken in huis.
We zijn nu weer in Jutrijp om de verhuizing voor te bereiden van donderdag. Het is niet te hopen dat we volgende week weer terug moeten voor de Elfstedentocht, heb vandaag alvast weer wat oefeningen gedaan, want in 97 was het ook zomaar zover, amper geschaatst, maar door de vele fietskilometers was het geen probleem, maar nu wel 15 jaar wijzer en ouder :-))
Alle mensen die tot nu toe meegeholpen hebben, harstikke bedankt, ik heb er een paar afgebeeld maar er zijn er natuurlijk nog veeeeeeeeel meer.

Plaats een reactie