Delegatie EGS Friesland op bezoek

Een aantal mensen van onze oude gemeente “de Evangelische Gemeente Sneek” is op bezoek geweest.
Eerst met zijn allen naar de dienst in Almelo, naar “de Pinstergemeente de Banier”, en daarna mee naar Lattrop.
Alwaar we lekker gegeten hebben met elkaar en oude verhalen en lekker bijgepraat hebben.
Ongeveer 10 mensen zijn er geweest en we hebben ervan genoten, leuk als mensen de moeite nemen om ons te komen bezoeken. Uiteraard gelijk een paar plaatjes geschoten en een rondje gemaakt door het dorp Lattrop wat de meeste toch wel kenmerkte als, tjonge het is duidelijk groter dan Jutrijp.
Uiteraard hebben we ons huis laten zien, en men was er gauw van overtuigd dat we erop vooruit zijn gegaan.
Aan het eind van de dag zijn ze weer naar huis gegaan, en we hopen ze gauw weer te zien bij een bezoek van ons aan Friesland. Tja we hebben er per slot van rekening meer dan 30 jaar gewoond. Dat slijt niet zo gauw.
Saluut.

Plaats een reactie