Recreatief fietsen

De kerk in het centrum van Denekamp.

Dames fietsen netjes naast elkaar


Ja je leest het goed, deze jongen kan ook recreatief fietsen. We hadden vrienden uit Friesland het paasweekend, Rients en Anneke Faber, gisterenmorgen gekomen en de fietsen mee, dus hop op de oude bukker dan maar.
Gisteren naar Nordhorn (D), wat sneupen in een groot winkelcentrum en lekker koffie drinken daar. Vanmorgen eerst naar de Paasdienst in de Banier in Almelo, geweldige dienst gehad, en na het eten weer op de fiets naar Denekamp, daar iets met een paasboom, waar veel publiek op afkomt. Ondanks de kou 8 gr. was er veel publiek en zaten de terrassen vol in het centrum van Denekamp, er staat een prachtige gebouwde kerk in het centrum, na rondgekeken te hebben zijn we weer terug gefietst over een smal fietspad naast een kanaal en dat gaf een mooi beeld van de omgeving waar we nu wonen, vanavond nog naar het paasvuur geweest. Tjonge wat een warmte komt er van zo’n bult oud hout.
Was wel een mooi gezicht, na 1 uurtje was de bult al aardig geslonken en kon je er weer wat dichter bij staan.

Leuk optrekje zo op de ruimte

Plaats een reactie