Dutch Capitals Tour 2012

Dutch Capitals Tour 2012  Nederland.
Afstand 1425 km die binnen 110 uur gereden moet zijn.
Start is 15 aug om 10 uur s’morgens.

Heb me opgegeven om deze tocht te rijden, de route die op het kaartje staat is nog niet definitief maar geeft wel een idee waar het ongeveer langs gaat.
Op dit moment hebben er zich ongeveer 30 deelnemers uit binnen en buitenland opgegeven voor deze tocht.
Om deel te nemen moet er sowieso een 400km tocht uitgereden zijn binnen de gestelde tijd die daarvoor staat.
Volgende week vrijdag zal dat zijn, start om 11 uur s’avonds en Tom Hospes en ondergetekende hopen de volgende dag rond 1 uur s’middags klaar te zijn, daarna naar huis om op pinkstermaandag de Elfstedentocht nog ff te gaan rijden.
Nou als dat allemaal goed gaat dan moet die 1425km ook gaan lukken van de zomer, ja  toch, niet dan. Meer informatie is te vinden op de website van Leo Forster,   http://www.mrpbp.nl/pagina9.html

Vanmorgen nog naar de huisarts geweest voor controle van de ribben en de rest,  hij kon wel zien dat de linkerkant de ribben gekneusd zijn. Prognose, normaal duurt het 6 weken, maar kan ook 3 maanden worden, maar goed, maar gewoon uitzitten die tijd dan. Ik kan wel merken dat het heel langzaam beter gaat, de pijn wordt wat doffer en die felle pijnscheuten bij hoesten vlakken gelukkig ook af. Met andere woorden, het wordt  wat draaglijker.

Als ik die verhalen van Klaas de Jong lees, dan wil je zo in de fiets stappen om mee te gaan rijden. Tjonge dat is echt GENIETEN met hoofdletters hoor, zo lekker door Spanje, Frankrijk, Belgie en Nederland fietsen, knap hoor.

Maar goed, wie weet wat er nog in het vat zit.
Saluut.

1 gedachte over “Dutch Capitals Tour 2012”

Plaats een reactie