Geen rondje Texel

Heb besloten om niet mee te doen aan het rondje Texel. wel jammer want die lui uit Noord Holland zijn altijd vet gezellig :-))
Maar de winterse omstandigheden van dit jaar zijn/waren nu niet echt aanlokkelijk om heen en weer te fietsen en dan na het ronde ook nog gelijk terug naar Lattrop. brrrrrrrr koud hoor.
Het was anders wel een goeie training geweest. maar goed, gisterenmorgen maar een rondje van 100+ gereden als training en als het maandag mee zit dan ook nog ff.
Op dit moment om 1 uur in de middag sneeuw het hier buiten en vannacht gaan we naar de zomertijd, ja ja.
Het zal vast wel een keer warm worden, het enigste wat veranderd in het weerbericht is de datum, de temperaturen blijven gelijk.
Volgende week zaterdag starten de brevetten en het is de bedoeling om een 4 tal te rijden.
2 stuks vanuit Zwolle en een 2 tal vanuit Boekelo, en dan in juli naar Engeland voor de LEL.
Dan zal het wel een keer zomer zijn :-))
Saluut.

6 gedachten over “Geen rondje Texel”

 1. Ja Peter hier ook nag steeds winterse temp. en soms wat sneeuw gister +/-180 km. gefietst ging ondanks de lage temp. en mottersneeuwtje goed. Wat ik al aangaf, na een stop weer in de fiets valt altijd weer tegen, maar na 10 min. ben je weer warm.

  Beantwoorden
 2. Als je de kou niet meetelt was het een perfecte dag , ik had zelf maat 2 laagjes aan en er geen last van gehad.]En gezellig was het ook zeker gezien het weer had ik evengoed een mooie opkomst
  Volgend jaar is de tocht op 18-4 en op 14-9 organiseert Mango 34 Kees schouten de Westfriese omringdijk.

  Mischien tot dan of Cv

  Matthijs

  Beantwoorden
 3. Ja, Matthijs, en de kachel brand lekker thuis.
  Vooral als de kids weer thuis zijn, vinden ze 20 gr. maar koud en stoken ze de houtkachel op totdat hij er witheet bij staat.
  Voor mijn gevoel dan.

  Beantwoorden

Plaats een reactie