En weer verliet een tevreden klant het pant.

Hij lijkt wel een beetje om mijn logo.

Hayco Moraal heeft vandaag zijn Kwets opgehaald, van buiten weer als nieuw, mooi strak in metalic blaauw, zijn favoriete kleur.
Als je de foto’s van voor en na de tijd naast mekaar legt, zie je HEEL duidelijk het verschil.
Hayco vind hem weer heel cool en zal er nu als een goed rentmeester mee om gaan, heeft hij beloofd :-))
Nou wat wil je nog meer.
Als dank kreeg ik mooi uitgezaagde miniatuur Kwetsje, nou mooi toch, niet dan.
Tijdens het opknappen zijn er foto’s gemaakt en er komt een mooi verhaaltje in het ligfietsblad, vandaar dat ik die nog ff niet op mijn blogspot zet.

Dus heb je schade, ook bij De Rond velomobiel Service “Twente”, kun je hiervoor terecht.

De Quest heeft rust, omdat ik nu met de mountainbike fiets, de buurt vraagt al of ik de Quest verkocht heb, nou mooi niet dan. Wat een verschil van weerstand, echt niet best.
Maar nu met wegbandjes erom gaat het wat sneller. Mijn dochter is vet benieuwd hoe het gaat, en zal waarschijnlijk het niet kunnen laten om me het tijdens de Elfsteden het me lastig te maken.
Nou kijken of haar het lukt.
Saluut.

5 gedachten over “En weer verliet een tevreden klant het pant.”

  1. Hij is erg mooi geworden. Er zit een bijzonder glans op. Dat zal de metalic wel zijn. Ben benieuwd hoe hij er in het wild uitziet. We komen die kant eens op. Weer helemaal up-to-date met die wielen en dempers. Zie alleen geen de Rond spoorstangen. Die wil ik ook wel eigenlijk. Kan je daar weer eens wat over schrijven? Dat staat op je oude blog. Kan ik niet lezen. Witte letters op witte achtergrond…

    Beantwoorden
  2. Oh, dat is helemaal service!
    Wij komen half juni richting de Dinkel met vakantie. Daar wil ik wel een stop voor inlassen. Misschien heeft Marloes ook interesse. Dus reserveer maar vast materiaal.

    Beantwoorden

Plaats een reactie