Waar of niet waar.

Aardig gelukt :-))

Een van de dingen die kunnen zorgen voor meer naamsbekendheid is het plaatsen van een advertentie.

Tenminste dit wordt je altijd voorgehouden door de mensen die dit promoten?

Tja, het zal altijd wel een vraagteken blijven, in hoeverre dit echt werkt, maar het zorgt er wel voor dat hele volksstammen werk hebben. :-))

Mijn dochter Judith heeft een aardig creatieve inslag en opleiding gehad, dus in goed overleg hebben we besloten om ons hier aan te wagen. Ik ben zelf niet ontevreden over het resultaat, er zit nog wel een klein foutje in, maar dat is er snel uitgehaald.

Zowieso krijgt het een vast plekje op mijn blogspot, en ga hem ook gebruiken op andere plekken.

Aanstaande zondag de Noordelijke velomobieltocht in Assen, zoals de weerberichten nu zijn wordt het aardig winters weer. Hoop beter dan 5 jaar terug, want toen was het echt een tocht waarbij menig zweetdruppeltje ontstond toen al die sneeuwvlokjes getrotseerd moesten worden. Weet nog goed, dat na Heerenveen de wegen vol lagen met sneeuw tot 10 cm en dat het  een hele toer was om alleen al in Assen te komen. De tocht zelf was ook een glijpartij wat goed te zien is op het you-tube filmpje.

Maar goed dat zien we zondag wel, er zijn aardig wat deelnemers zondag.
Saluut.

10 gedachten over “Waar of niet waar.”

 1. Advertenties, breek me de bek niet open!
  Kost bakken met geld en levert zelden aantoonbare toestroom van klandizie.
  Zeker als het om een kleine nering gaat. Grote jongens is een ander verhaal. Die betalen ook bijna niks voor hun massale campagnes(!) Sterker nog ze verdienen grof geld aan reclame voor hun zaak. (AH tas kopen bij de kassa!)
  In jou geval toch een mooi vingeroefening voor je dochter, dus al de moeite waard.

  Ik heb na eerst het nodige leergeld betaald te hebben, geleerd dat gebleken vakmanschap en vakkennis zwaarder weegt dan een duur gekocht erkenningsvignet.
  Afspraken nakomen, vanzelfsprekende kwaliteit leveren en goede service betaald zich terug in een tevreden en trouwe klantenkring die terugkomt en gratis reclame voor je maakt. Dat kost slechts wat extra tijd met een glimlach erbij. Daar wil ik het wel voor doen in elk geval.

  P.s Ik/wij zijn er niet bij deze velomobieltocht. Met pijn in het hart. Normaal zou ik met plezier 3 dagen uittrekken om het allemaal weer fietsend mee te maken. Helaas zit ik op dit moment zeer krap in de vrije tijd. Op 1 dag op en neer met de fiets op de aanhanger heb ik de laatste jaren te veel gedaan en staat me steeds meer tegen. 250 km autorijden om 60 km te fietsen….nuh…dat kan ik ook hier in de buurt.
  Veel plezier!

  Beantwoorden
 2. Ziet er goed uit en er zitten 'sowieso' geen spelfouten in 😉

  Ik heb nog wel een tip:
  In jouw naam zit een cirkel (de O), misschien kun je in het ontwerp toch ergens (subtiel) een ovaal verwerken.

  Beantwoorden
 3. Hoi Peter,
  Mijn spontane reactie op je advertentie? Prachtig voor een folder, veel te veel informatie voor een advertentie.
  Een advertentie moet (nog) veel meer kernachtig en to-the-point zijn.
  Denk bijvoorbeeld aan een basis-layout (de foto's) en de ene keer de rotor, de andere keer het VM onderhoud. Met een QR code naar je website zodat mensen met een smartphone er direct heen kunnen. DAAR kun je je dan helemaal uitleven met alle extra informatie.

  Succes ermee

  Beantwoorden

Plaats een reactie