Wachten …….

Wachten….
 Wat is het nut van wachten…? Peter is zaterdagmiddag om 16.00 uur gearriveerd op de camping in Parijs. Heeft een goede reis gehad en in Belgie veel regen. Nu (zondagmiddag, regent het hier al uren en uren en uren…..heb snel een paar kamerplanten buiten gezet 🙂  
Na een redelijke nacht, zonder slaappil (hihi) , is rond het middaguur vandaag de fiets goedgekeurd. Gelukkig!!
Ze keken alleen naar de verlichting. Aangezien Peter nog een extra “gevarendriehoek” vlak achter zijn hoofd op de fiets heeft geplaatst, wordt hij sowieso gezien. Ik noem het een gevarendriehoek omdat ik het een echt komisch flikkerend gevaarte vond achter zijn skedel, het leek op een kermis attractie. haha…dit hield mij echter niet tegen om er zelf ook maar eentje aan te schaffen, want je valt goed op hoor!!!   🙂
Deze, net aangeschafte verlichting, heet officieel: HeadLux, Je kunt dit 6,5 bij 3.5 cm licht op je helm klemmen, maar ook ergens anders bevestigen. Het witte en rode led licht zorgt ervoor dat je meer zichtbaar bent in het verkeer.
Ja, en nu is het dus wachten….nog 13 uur te gaan voordat Peter gaat fietsen. De rest gaat eerder weg, maar omdat Peter gekozen heeft voor een paar uren slaap, mag hij om 17-08 om 05.00 uur de uitdaging aangaan. We zullen zien wat de dag van morgen brengt. Het is weer een avontuur!
Vooreerst nog de rest uitzwaaien,een pot bier, een paar uur slapen, en hopen dat meneer “adrenaline ” buiten de tent blijft wachten, want een goede nachtrust is een must.
De eerste controles volgens de franse lijst zijn morgen: Villaines-la-juhel 220 km gehad,
                                                                                         Fougeres              309
                                                                                         Tinteniac              363
                                                                                         Loudeac               448
We wachten….

Biss Morgen.

Ajuu

Het thuisfront.

3 gedachten over “Wachten …….”

Plaats een reactie