Nog 1 week om je aan te melden voor de Oliebollentocht 2015.

Zo makkelijk gaat dat.

Nog 1 week om in te schrijven.
De ervaring leert dat er veel mensen de laatste week nog gebruiken om aan te geven dat ze gezellig meedoen vanwege allerlei redenen.
Er staan nu 50 mensen op de lijst, waarvan er nog een stuk of wat moeten betalen, uiteraard gaan we ervan uit dat ze dat doen via de digitale snelweg, want dat maakt het voor de de organisatie makkelijker.

Als we naar de weersverwachtingen kijken wordt het een van de warmste oliebollen van de laatste jaren, dus daar kan het niet aan liggen dat de tocht een barre tocht wordt 🙂
Maar uit eigen ervaring wordt een barre tocht niet alleen een barre tocht door het weer alleen.

Voor 11 uur de groepsfoto, en als het lukt zal de plaatselijke pers ook aanwezig zijn, iedereen kan dan op zijn paasbest op de foto, om 11 uur kan iedereen zijn weg gaan, heb je geen GPS, kijk op de formulieren op de tafel bij de ingang wie welke afstand rijdt, zodat je weet bij wie je kunt aanhaken, uiteraard in overleg.

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid onderweg, en uiteraard voor zijn eigen lekke banden, alleen als je echt problemen hebt, kun je me bellen, haal ik je op met de bezemwagen.

Als je je aanmeldt graag gelijk betalen via de website, hiermee maak je het voor mij een stuk makkelijker, anders moet er via een omweg de betaling geregistreerd worden, wil het niet, dan graag ff een mailtje, dan is het niet anders.

Verstandig is het om alle track’s te laden, dan kun je nog je keuze aanpassen gelang dat nodig is.
Voor de rest wordt er gezorgd voor de koffie voor, tijdens,en na de tocht oliebollen en snert.
Bij aankomst wel aangeven dat je er bent, want dan krijg je gelijk ook de muntjes die horen bij de koffie en dergelijke.

Theo van Goor is de huismeester tijdens de overnachtingen in Rossum, hij vertelde me dat hij de de 3de kerstdag rond 3 uur er zal zijn, ter plaatse is er een complete keuken met toebehoren, gaspitten en koelkasten, alleen het eten moet je zelf meebrengen, en uiteraard ook je gezelligheid 🙂

O, Ja, als er mensen zijn die willen helpen voor 11 uur, ik heb er nog een paar nodig, stuur me een mailtje, dan wel graag om 10 uur aanwezig zijn.
Alvast hartelijk bedank.
Saluut.

4 gedachten over “Nog 1 week om je aan te melden voor de Oliebollentocht 2015.”

  1. Volgens mij overleeft een velomobiel wel een nachtje buitenstaan. Ik ben nog nooit bij een evenement geweest waar er voldoende plaats zou zijn om alle velomobielen binnen te parkeren. Wordt ook een bende als je natte velo's naar binnen sleept.

    Ik zag dat de supers in Oldenzaal open zijn op zondagmiddag. Als daar behoefte aan is zou ik wel voor alle overnachters willen koken. Een stamppot ofzo, om toch een beetje een wintergevoel te krijgen.

    Beantwoorden
  2. Gezamenlijk koken is misschien wel makkelijk. Zet het anders bij het evenement op ligfiets.net in de reactie, daar heb je de juiste personen bij elkaar. Ik wil ook best wat meenemen hoor, geen probleem. Via ligfiets.net kan je bij mijn contactgegevens als je iets wil afspreken (ik sta in de lijst bij het overnachten).
    Groeten, Sander van de Wal

    Beantwoorden

Plaats een reactie