20ste uitvoering van de Velomobiel Oliebollentocht

ste Velomobiel Oliebollentocht.

Had er zelf geen aandacht aan besteed, maar het is de 20ste editie van deze traditie.
Op dit moment heb ik 105 aanmeldingen via diverse kanalen.
Het is verbazend hoe creatief mensen zijn om buiten het agendapunt om zich aan te melden:-)

Maar goed, alles is bijna geregeld en maandag kunnen we los, het weer zit mee, dubbele getallen, en geen regen. Alleen de oliebollen en snert, daar verwacht je koud weer bij, ja toch.

Ik hoop dat iedereen een veilige rit naar Lattropia heeft, en geen trammelant onderweg, zover ik weet moeten de verste toch een 300 km enkele reis fietsend overbruggen om te komen, toch wel een redelijk getal. Eén uitdaging.

Ook de overnachtings plaats in Rossum is redelijk gevuld met 22 mensen, denk dat het wel een gezellige boel wordt daar, met Theo van Goor als ceremonie meester.

Graag de aanwijzingen van de verkeersregelaars opvolgen bij aankomst, zodat iedereen een plekje krijgt op het parkeerterrein, er moeten toch meer dan 100 fietsen staan, want zo buitengewoon groot is het niet.
Saluut.

2 gedachten over “20ste uitvoering van de Velomobiel Oliebollentocht”

  1. Ja, Willem, het is elk jaar weer afwachten welke dag het gedaan wordt, vaak is het de 4de Kerstdag, omdat mensen moeten aanrijden, maar in principe bepaald degene die organiseert wanneer het gehouden wordt. De zaterdag komt dan vanzelf een keer aan de beurt.

    Beantwoorden

Plaats een reactie