Reünie Parijs Brest Parijs 2015.

Wat tekst en uitleg.

Na elke editie van PBP wordt er een reünie gehouden waarbij er uitgebreid nagepraat wordt over de laatst verreden tocht en de edities daarvoor.

Nu was het alweer 6 maanden geleden en Gerrit Schotman heeft in Zwolle een en ander geregeld waar we gezellig samen kunnen zijn, en de sterke verhalen van het afgelopen jaar kunnen horen en de plannen van 2016 kunnen bedenken.

S’morgens wordt er eerst een klein tochtje gefietst in de buurt, daar ben ik niet bij geweest maar na de lunch schuif ik aan.

Er is genoeg te bespreken en ook nog een paar prijsjes die uitgereikt worden door de vereniging ERN Ossendrecht. De medaille van PBP is weer mooi en ook de film die we thuis kregen is mooi om te zien, het geeft een goede weergave van de sfeer, weer en omstandigheden.
Een aanrader, hij zal vast binnenkort wel op youtube verschijnen.

Op dit moment fiets ik zelf alleen woon werk verkeer en tja daar is eigenlijk niet zoveel bijzonders over te vertellen, af en toe een lekke band of een mede weggebruiker die wat vreemd doet, maar zo bijzonder is dat na al die keren niet meer.

Wat de plannen 2016 zijn, eerst maar in Zwolle de 200 en 400 brevet rijden en dan zien we wel weer verder, er zijn een paar mogelijkheden, maar ben er nog niet echt mee bezig, misschien maar eens ff niet dit jaar. Tenslotte hebben we er vorig jaar 2 gereden, dus heb ik er nog eentje in voorraad. :-)).

Over de oliebollentocht veel positieve reactie’s gelezen en dat is dan wel weer leuk. Bedankt daarvoor.
Saluut.

Plaats een reactie