En weer verliet een tevreden klant het pand.

Weer als in nieuwstaat.

De laatste tijd een paar keer een velomobiel voorzien van een nieuw laagje verf, bijgespoten op de beschadigingen die veroorzaakt worden bij een schuiver op de zijkant, maar nu een aanvraag voor een body reparatie en overspuiten van een hele Strada.
De eigenaar had een ongeluk gehad met een tweewieler waarbij de fietser rechtsvoor binnenkwam in de Strada.

Na het bekijken van het foto materiaal een afspraak gemaakt en begonnen aan de klus, naast het herstellen van de body ook gelijk groot mechanisch onderhoud, want ja de top moet er toch af, en dan kun je gelijk overal makkelijk bij.
Het lastige van de reparatie is dat de randen, van zowel de body als de kop kapot zijn en aan de onderkant mist een stuk.

Al met al een hele klus, maar met een paar extra vrije senior dagen van het werk, is het gelukt om het in een redelijk korte tijd te klaren. Gelijk ook de Strada voorzien van dagrijverlichting, wat een duidelijke wens was van de eigenaar.

Net na de aanrijding.

Op de foto van net na de aanrijding is goed te zien dat de neus redelijk veel schade en scheuren heeft.
Heb je schade of is je velomobiel toe aan onderhoud, neem gerust contact op.
Saluut.

Tip top.

4 gedachten over “En weer verliet een tevreden klant het pand.”

Plaats een reactie