Steeds alrounder, en thuiswerker.

GreenMachine in de touwen.

Niet alleen driewielers, maar nu ook tweewielers en vierwielers in de werkplaats.
En allemaal ligfietsen.

Een Greenmachine en een Quattrovelo, allebei voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Net binnen.

Bij beide machines moet het nodige gebeuren, maar dat is niet zo lastig, informatie navragen en met de juiste delen die passen is het goed te doen.

Techniek is vaak eerst goed kijken en dan rustig loshalen en vastleggen hoe het vastzit voor je het los haalt, zodat je bij het monteren weer rustig naar het beginpunt werkt.

Nu ik bij het thuiswerk leger hoor, valt het woon werk verkeer per fiets in het water, dus daar maar een andere invulling aan geven.
Toen we nog in Friesland woonde en in Oldenzaal werkte, ging ik een paar keer per week s’avonds een rondje rijden.

Dus jong geleerd, oud gedaan, die routine weer opgepakt, en het lijkt erop dat het wel juni kan worden voor we weer op kantoor zitten, dus om zolang niet te fietsen, nee dat wordt hem niet.
Vanavond weer de nodige gereden, 75 km in 1 uur, 3 kwartier, via Nederland naar Hardenberg en dan via Duitsland weer terug naar Lattrop.
Bij de grensovergang nog even vriendelijk gezwaaid naar 2 Duitse politieagenten ­čÖé

Wat wel jammer, maar begrijpelijk is, dat de tochten “de Amstel Gold Toertocht” en het brevet “Bordeaux – Dordrecht” niet doorgaan, en waarschijnlijk zal de Elfstedentocht met Pinksteren ook wel afgelast worden.
Saluut.

3 gedachten over “Steeds alrounder, en thuiswerker.”

  1. Deze route rijdt ik wel vaker, en is van een redelijke conditie wat wegdek betreft, wel een paar lange stukken erin. Vorige week vrijdag een andere route gereden met meer bebouwing en daar had ik 2 uur voor nodig.

    Beantwoorden

Plaats een reactie