Annulatie, annulatie, annulatie,

Het is de laatste tijd de ene annulatie na de andere wat tochten betreft.
De Amstel Gold toertocht eind april, de Elfstedentocht 2de pinksterdag en het brevet Bordeaux-Dordrecht eind mei. Daarnaast zijn de dagelijkse kilometers woon- werkverkeer ook gestopt, want vanaf begin maart behoor ik ook tot de groep thuiswerkers.
De maandelijkse tochten met “Mooi Twente”, die zijn er ook niet.
Maar het contact met de groep wel. ­čÖé

Wat betreft het thuiswerken, ik begin er nu wat aan te wennen, maar de standaard kilometers, die mis ik wel. dus om een beetje in beweging te blijven, is het door de week 2 x een rondje van 80 km, en in het weekend samen met de vrouw, een rit van 50/60 km door de omgeving.

Tja, je moet wat in deze coronatijd.
Valt er veel te melden, nee eigenlijk niet, als de computer en mobiel uitgaan aan het eind van de dag, staat de warme hap op tafel, daarna omkleden, hup in de Quest, en na ongeveer 2 uur raggen weer thuis, warme douche of bad en nog een bord warme hap en rustig ontspannen.

Het is rustig op de weg, en als je over een snelweg rijdt, is het een stuk rustiger, wel vrachtwagens maar weinig auto’s. Denk dat het file probleem na de coronatijd  wel opgelost is, veel mensen blijven gewoon thuis werken, gaat ook, en je hebt veel minder verkeer en minder onkosten voor de baas. Want bijvoorbeeld de reiskosten moeten wel opgehoest worden.
Saluut.

Plaats een reactie